December 5, 2022

Melaka Bazaar 24 Hours

bazzar-24jam2.jpg

Melaka Bazaar 24 Hours is a convenience shopping complex nearby the Melaka Sentral. It offers a lot of choices local and international product with the affordable price. Its open everyday and 24 hours and you can get anything you want here.
Come and lets shopping here!!!
For more details, please contact:
Melaka Bazaar 24 Hours,
1st Floor, Jalan Tun Abdul Razak,
Peringgit, 75300 Melaka.
Tel No. : +606 2882734 / 2715
Fax No. : +606 284 6309

asmaliana

Hi, I'am Asmaliana, I work at Tourism Melaka. I love my state, Melaka, the world heritage city by UNESCO.

View all posts by asmaliana →

8 thoughts on “Melaka Bazaar 24 Hours

 1. Pingback: hotels malaysia
 2. salam

  Saya ingin bertanya tentang bagaimana untuk berniaga di bazar ini. Masihkah ada kekosongan, berapa sewanya sebulan dan bagaimana cara untuk memohon bazar ini.

  sekian

 3. En.Roslan, sekarang bazar ini telah digantikan dengan Mydin 24 jam. Pada pemerhatian saya ada beberapa lot kosong di belakang bazar ini berdekatan dengan Gedung kain Nagoya. Tentang harga saya kurang pasti dan ianya dibawah pengurusan Melaka Sentral.

 4. Salam,
  Saya kurang berpuas hati perkataan ‘Kenapa bayar lebih’ di Mydin khasnya di Melaka Bazaar. Sebabnya
  hari ini saya hendak membeli kertas pembungkus makanan khasnya untuk nasi lemak. Alangkah terkejutnya saya bila terpandang harga yang dijual ialah RM3.50 sedangkan harga dipasaran samada di Family stores atau kedai runcit biasa hanya RM 2.80 sahaja untuk 100 keping.Saya terus beredar dan terus bersungut. Sepatutnya Mydin menawarkan lebih murah lagi. Sila tuan/puan semak dan renung renung kembali ayat tersebut. Sekian terima kasih.

 5. Tuan/Puan

  Boleh saya tahu waktu negara manakah yang dicatitkan pada 2.52pm tersebut sedangkan waktu yang saya hantar ialah pukul 8.00 petang lebih. Harap jika boleh dilampirkan juga waktu sebenar negara kita.
  Terima kasih.

 6. Tuan/Puan wakil MYDIN

  Sudah 2 hari saya menunggu jawapan daripada dua soalan tersebut diatas tapi hingga ke hari ini masih tiada respon lagi. Adakah pihak MYDIN tidak dapat menjawap soalan tersebut? Dalam banyak hal kita kena berani, jujur dan ikhlas.

  Sekian terima kasih

  A.Hamid bin Asri
  5/5/09 jam 10.50 pagi (Malaysia)

 7. En. Hamid,

  Artikel tentang melaka bazaar 24jam ini adalah artikel lama dan tidak relevan lagi dengan Mydin Bazaar 24 jam. Untuk pengetahuan En.Hamid, Saya bukanlah wakil dari Mydin. Saya hanyalah penulis blog dan saya juga adalah pembeli barangan Mydin seperti En.Hamid.

  Walau bagaimanapun saya sependapat dengan pandangan En.Hamid bahawa Mydin tidak sepatutnya letak Tag line ‘Mengapa Bayar Lebih’ sedangkan harga adalah memang lebih. En.Hamid boleh memberikan pendapat terus di laman web mydin di http://www.mydin.com.my.

  Bagi saya kita pengguna ada kuasa dan tak perlu lagilah kita pergi ke Mydin lagi selepas ini kerana tidak berpuas hati terhadap servis mereka. Kita ada pelbagai supermarket yang boleh dikunjungi.

  Masa yang ditunjuk pada blog saya ini adalah masa di London tempat webhosting ini di sewa. t.Kasih

 8. Aslm……. saya ingin tahu kelebihan yang ada kat mydin bazar 24 jam….. saya juga pelanggan mydin…kalau boelh saya nak tahu mcam mane maydin bazar 24 jam boleh menjadi mydin yang sentiasa memahami perasan palanggannya…. yang saya kagum mydin byk menjual barangan buatan malaysia…..thnk byk2… saya harap pihak tuan beri kejesama gan saya dan parah pelanggan yang lain supaya mydin menjadi no 1 in malaysia…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.