main_building

Resort Just After the Toll Exit



Usually drivers will just hit the pedal hard and the car quickly hit 120km/h towards Melaka Town after the Ayer Keroh Toll Exit. After that they will seek available hotel left in town without ever notice they have past one resort just few meter from the toll booth. That is why INB Resort always will have the last available room in peak season. About INB Resort, the name of the resort will make you think that it is a large compound full with chalet like any famous resort you know. Actually INB Resort is a small place, like a mini resort with a 3 star amenities.

Located just a 100 meter from Ayer Keroh Highway Exit, this will be the first Room you will find before the journey of hundred others hotel and resort in Melaka. Got 23 guest rooms with a choice of standard or family rooms. All the rooms have a standard item like attached bathroom, color TV, individually controlled air-conditioning and hot / cold shower. A small pool will be at the heart of the INB with all rooms facing it. Other facilities & services are:

– Multi-purpose Hall for up to 130 guests
– Swimming and wading pool
– Restaurant
– City tour (prior arrangement required)

ROOM RATES:
-Off Peak (Sunday to Thursday)
-Standard: RM 90.00 nett
-Family: RM 160.00 nett
-Peak (Friday, Saturday, Public and School Holidays)
-Standard: RM 110.00 nett
-Family: RM 200.00 nett

Rates are inclusive of
– Complimentary use of in-house facilities
– Complimentary parking

Contacts:
Malaysia
Tel: (06) 553 3023 / 553 3024
Fax: (06) 553 3022

Singapore
Tel / Fax: 6 782 8900 (12pm to 7pm)
For Corporate Sales please contact Helmey at (017) 766 3536 / (65) 9 272 7152
Email: inb@streamyx.com

So next time you are using the Ayer Keroh Toll exit, don’t forget to look at you right side….



Standard Chalet at INB…



Wide Room…

— asmaliana

Other Interesting posts:

30 thoughts on “Resort Just After the Toll Exit”

  1. I always go to malacca, but never know there is a hotel near the toll booth.. Thanks to your web page, i found Inb Resort. First time i visit the place and i like it, especially becoz they have free internet access for guests. The owner is very friendly and the price is reasonable. Thank U, Asmaliana for the info.

  2. Actually, INB Resort ni bukan la macam resort lain.. dia nie more like home stay or private villa. Bilik very simple, tapi selesa, surrounding dia ok, bersih dan teratur.. breakfast bukan macam hotel, tapi macam makan di rumah saja.. Tapi yang best the owner tak sombong. Suami isteri vetran dan anak lelaki dia manage the resort. Walaupun bukan resort berbintang-bintang, tapi layanan mereka tetap professional dan mesra..

  3. mne stu rsort ..

    melaka wonderland….

    hrga rsort nyew brpe…

    owng nk gie nie….

  4. hi asmaliana, boleh reservekan saya, check in 12.06.10 check out 14.06.10 di INB resort (family room) – perlukan tpt penginapan teramat sangat – warga emas … boleh tolong tak???

  5. En. Mohd boleh contact terus kepada hotel tersebut, saya tidak ada affiliation atau partnership dengan hotel tersebut, lebih mudah. terima kasih…

  6. hai, baru shj book 2 bilik standard dkt cni…akan masuk utk 5 Nov..makcik yg jwb call td walaupun x berapa profesional tp baik hati…x sabar nk pergi ni…

  7. I baru saja booking bilik standard n family utk 2 mlm pada 23 – 25 Dec 2010. I harap tak ada masalah, takut nanti dah sampai sana tak ada bilik pula…i tak nak fly i disappoited pula..
    Tlg confirm kan booking i. Thank you INB..

  8. i nak cari tempat yang selesa utk family. 4 adult + 3 kids(9-4yrs). boleh bagi cadangan. Harga kalau guna pas pencen kakitangan kerajaan boleh ke? tarikh dari 15/12 – 17/12.

  9. as salam asmaliana,
    akhirnya dapat juga no sebenar inb resort ni…

    terima kasih byk2 yer…dah book utk esok, tmpat2 lain semua dah full..

    harap2 semuanya nice :D

    terima kasih sekali lagi..

    pssst…insyaAllah akan ada entri khas utk inb dan linkback khas utk asmaliana ;p

  10. Salam,

    Saya berminat untuk booking Family room pd 12/3/2012 adakah masih available ?…Jika ada please reply ASAP..

    Thanks

Leave a Reply